Hoppa till innehåll

Fina, fina aktivister!

juli 28, 2010
by

Vi är fortfarande sjukt pepp! Flashmoben idag blev lite minde men belönades med spontana applåder från åskådarna. Alla våra aktivistkit gick åt idag igen och vi fick träffa fantastiskt mycket fint folk. Tack alla som kommit fram och pratat med oss, och tack alla fina som kommenterar här på bloggen.

På allmän begäran, eftersom folk inte kan på fredag, lägger vi som sagt in en extra flashmob imorgon, torsdag, klockan 15.00. Vi samlas återigen utanför Pride House, nere på Sergels Torg, och dansar häcken av oss. Den sista moben den här veckan går av stapeln på fredag på Stureplan. Tanken är att den ska vara lite mer synkroniserad och planerad, och inte bara fri dans som alla andra har varit, därför ska vi träffas innan och öva in en lätt dans, sedan går vi tillsammans till Stureplan och visar var skåpet ska stå. Samling alltså klockan 14.00 vid Kungliga Biblioteket i Humlegården.

Dessutom har det skrivits om POW!

http://www.thelocal.se/28044/20100728/stockholm

http://www.makthavare.se/2010/07/28/samtidigt-pa-pride-house/

http://rfsubloggen.blogspot.com/2010/07/flashmob.html  (okej, jag har skrivit den här, så det är lite fusk, men i alla fall!)

No comments yet

Lämna en kommentar